Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /var/www/vhosts/feesttentenverhuur.be/httpdocs/includes/menu.inc).

Mobiele toiletten

Feesttentenverhuur Henk verhuurt verschillende mobiele toiletten of wc-wagens met standaard zeven toiletten. Wij bieden u zowel een standaardversie als de iets duurdere luxevariant. Elke toiletwagen is standaard voorzien van een gemakkelijke toegang met slipvrije trap, waardoor ook in regenweer een veilige toegang gewaarborgd blijft.

Bestel een toiletwagen

Correspondentieadres

Leveringsadres

€225.00
exclusief BTW

Standaard toiletwagen

De standaard toiletwagen bestaat uit een dames- en een herengedeelte en voldoet aan de hoogste hygiëne-eisen. De dames beschikken over vier toiletten en voor de heren zijn er drie urinoirs. Elke toiletwagen is standaard uitgerust met een wastafel en verlichting. 

sfeerbeeld
€275.00
exclusief BTW

Luxe toiletwagen

De luxe toiletwagen bestaat uit vier damestoiletten en drie urinoirs en voldoet aan de hoogste hygiëne-eisen. Er is een dubbele toegangsdeur en deze toiletwagen is uitgerust met twee wastafels en verlichting.

sfeerbeeld