Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /var/www/vhosts/feesttentenverhuur.be/httpdocs/includes/menu.inc).

Huurvoorwaarden

  1. De sanitaire wagens dienen contant betaald te worden bij aflevering.
  2. Bij afhaling dienen de sanitaire wagens te zijn schoongemaakt. Bij het niet zuiver retourneren van de sanitaire wagen wordt een meerkost van € 75 aangerekend, dewelke wordt afgehouden van de borgsom..
  3. Een dubbel van de huurovereenkomst dient binnen de 10 dagen na ontvangst ondertekend terug gestuurd worden.
  4. FEESTTENTENVERHUUR HENK kan in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen, hoe dan ook ontstaan.
  5. Ieder geval van onmacht, zoals ziekte, sterfgeval, oproer, stormschade opgelopen tijdens vorige huurovereenkomsten, verbreekt deze overeenkomst zonder enig recht op schadevergoeding aan de huurder.
  6. Eventuele schade en/of vernietiging aan de sanitaire wagens wordt onmiddellijk in rekening gebracht en afgehouden van de borgsom..
  7. Aan de sanitaire wagens mag niet gespijkerd, gezaagd of gekleefd worden.
  8. De kosten van water, elektriciteit, etc. zijn voor rekening van de huurder.

9. De huurder dient zelf te zorgen voor de elektriciteits- en wateraansluiting.
10. De huurder is aansprakelijk voor de lozing van de afvoer.
11. Bij eventuele verplaatsing of vervoer op de openbare weg of op het terrein door de huurder kan FEESTTENTENVERHUUR HENK niet aansprakelijk gesteld worden voor opgelopen schade of eventuele ongevallen.
12. Het terrein moet toegankelijk zijn voor ons vervoer. Het plaatsen van de sanitaire wagens moet ongehinderd kunnen gebeuren, zoniet worden extra uren aangerekend, dewelke afgehouden worden van de borgsom.
13. De huurder verklaart door ondertekening van de huurovereenkomst akkoord te gaan met de in de huurovereenkomst gestelde voorwaarden.
14. Ingeval van geschil zijn uitsluitend bevoegd: de Rechtbank van Koophandel te Brugge, de Rechtbank van Eerste Aanleg te Brugge en het Vredegerecht te Brugge.
15. Beide partijen verklaren een gelijkvormige kopie te hebben ontvangen.
16. Bij contractbreuk door de huurder dient een schadevergoeding van 50% van het in de huurovereenkomst vastgelegde bedrag te worden betaald.
17. FEESTTENTENVERHUUR HENK verklaart bij plaatsing dat de sanitaire wagens zich in goede staat bevinden en geen beschadiging en/of gebreken vertonen.